Profi ključevi

Profi ključarska radnja

Vl. Željko Barbarić

Kodirani auto ključevi

Ključevi za automobile proizvedeni nakon 1995. sadrže čip (transponder) koji prilikom paljenja motora šalje podatke vozilu preko zavojnice koja se nalazi oko kontakt brave na ulasku ključa u bravu. Takvi ključevi se mogu klonirati ili programirati.

Zanimljivosti

Brave služe za zaključavanje kuća, stanova, poslovnih prostora, garaža, ograda, sefova itd. Ovisno o namjeni i razini sigurnosti različite brave koristimo za različite prostorije. Najsloženije brave se koriste za protuprovalna vrata i sefove.

HITNE INTERVENCIJE
0-24h

091/509 7742
​01/62 26 932
Da li trebate izraditi rezervni ključ?
Da li su Vam rekli da samo u ovlaštenom servisu
možete izraditi kopiju ključa?
Da li trebate izraditi ključ po postojećoj bravi?
Da li trebate izradu sistema zaključavanja?
Da li Vam je u bravi od vozila ili stana puknuo ključ?
Da li ste izgubili ili su Vam ukradeni ključevi?
Da li ste zaključali ključeve u vozilu ili stanu?

Obrt  ‘Profi – ključevi i brave’ je osnovan 1996. sa sjedištem u Velikoj Gorici.
Specijalizirani smo za izradu cilindričnih, specijalnih, Wertheim ključeva te kodiranih (transponder) ključeva za vozila novije generacije. Izrađujemo sisteme zaključavanja te vršimo hitne intervencije otključavanja (kuće, stanovi, vozila itd) za šire područje Zagrebačke županije.
U našoj trgovini možete birati iz asortimana razne cilindre, brave, lokote, okove, hidrauličke zatvarače, elektroprihvatnike, raznoliki pribor za ključeve, itd.  kao i zatražiti uslugu graviranja.
Svih ovih godina djelatnici obrta prate razvoj novih tehnologija i dostignuća iz ove struke, a posebno auto industrije te u svom radu upotrebljavaju najnovije tehnologije i dostignuća kako bi Vam osigurali najkvalitetniju uslugu, a ujedno želimo biti  i ekonomski prihvatljivi.

Zadovoljstvo bi nam bilo da nas posjetite u našoj trgovini ili da nas kontaktirate.
10410 Velika Gorica,
Kralja Petra Svačića 2
Telefon: 01/ 6226-932
Mobitel: 091/ 509 77 42
Email: profi@zg.t-com.hr
Bookmark and Share